Chasser en Croatie

KRPAN - CHASSE PROFESSIONNELLE

HRVATSKA ZA LOV I ODMOR

Doživite lovnu i turističku avanturu u Hrvatskoj i srcu Europe.

Bez obzira što je Hrvatska relativno mala zemlja iznimno je velika u svojoj lovnoj ponudi. Iznimno duga lovna tradicija, raznovrsnost divljači te raznovrsnost reljefnih regija. Hrvatska je jedna od rijetkih zemlja u kojoj u svega nekoliko sati vožnje možete loviti u različitim regijama Hrvatske od kapitalnih Jelena u Baranji na krajnjem istoku, medvjeda, veprova u planinama u centralnoj hrvatskoj, divokoze i muflona na jadranskoj obali do Feral Goata na krajnjem jugu Hrvatske kod Dubrovnika.

Hrvatska je posebna i po tome da se sve vrste Europskih predatora dostupne u svega 40 minuta vožnje. Mogu se loviti medvjed, čagalj, lisica, a mogu se vidjeti i vuk i ris.

Osim lovne destinacije, Hrvatska je iznimna država i za odmor i nautički turizam te je brojni turoperatori preporučuju za obiteljske lovno turističke posjete. Dio KRPAN lovne ponude je uz samu Jadransku obalu, mogu se obići najpoznatije turističke destinacije, Dubrovnik, Plitvička Jezera, Zagreb…. Također, Hrvatska je nadaleko poznata kao zemlja raznovrsnih gastronomskih specijaliteta i brojnih vinograda i vrhunskih vinskih sorti.
KRPAN professional hunting vam nudi smještaj po izboru od prekrasnih drvenih planinskih kuća ili šatora do urbanih vila.
Posjetite nas i doživite uspješan i raznovrstan lov tijekom cijele godine.

Istražite ponudu lova

Chasse à l’ours

Chasse à la bécasse

Chasse au mouflon

Chasse au chamois

Feral goat

La chasse au sanglier

La chasse au sanglier

Chasse au cerf commun ou élaphe

KRPAN professional hunting