Lovački dom “Muljava”

SMJEŠTAJ

Lokacija

Radonja 45,Vojnić, Vojnic, Croatia

Više o smještaju

Lovački dom Muljava nalazi se 33 km od Karlovca, u smjeru Vojnića, na obroncima Petrove gore. Nalazi se na prostoru okruženom stoljetnim bukovim šumama te je zbog prirodnih ljepota idealno mjesto za odmor i rekreaciju.

LD Muljava otvorenog je tipa i pruža usluge smještaja u osam soba sa ukupno 27 ležaja.

Prednost LD Muljava su velike prostorne mogućnosti organizacije privatnih proslava, poslovnih sastanaka, domjenaka i konferencijskih događanja. U prostorije restorana u prizemlju i na katu objekta moguće je smjestiti i do 135 osoba, a na terasi objekta i do 250 osoba.

U neposrednoj blizini objekta nalazi se prostor uređen kao natkrivena terasa sa pečenjarom na vodeni pogon te s ponudom hrane i pića za goste i grupe do čak 400 osoba.

LD Muljava poznat je po bogatoj gastro ponudi jela od divljači, jela po narudžbi, jela s roštilja, sezonskih jela, jela s ražnja kao i deserta od šumskih plodova te je dobio brojna priznanja. U zadnjih nekoliko godina LD Muljava uspješno se bavi i uslugama cateringa.

Iza objekta u pravcu šume izgrađena je drvena staza kojom turisti mogu šetati i uživati u ljepoti šume i njezinim sadržajima.

Lovački dom ima veliko parkiralište, dječje igralište i suvenirnicu.

ISTRAŽITE OSTALE SMJEŠTAJE

Lovačka kuća Belina

Srce Prirode

Pansion Lovački – Delnice

Ekoetno selo Strug

Hotel Korana Srakovčić